28 augustus: Groningens Ontzet

Feest in Stad, rond 28 augustus
een programma voor alle leeftijden
voor Stadjers, Ommelanders en bezoekers van de Stad.

Programma
Hij komt, hij komt!

Hij komt, hij komt!

Sint Nicolaas komt dit jaar op zaterdag 16 november aan in Groningen. 

Meer info »
Volksvermaken app

Volksvermaken app

Bekijk het actuele programma van onze activiteiten via de Volksvermaken app. Te downloaden in de App- en Google Play store. 

Meer info »
Sint Martinus optocht

Sint Martinus optocht

Tijdens de Sint Martinusdagen vindt er een nieuwe editie van de Sint Martinus 'Pronkjewailn' plaats. De lampionnenoptocht is op zaterdag 9 november. De uitdeling van voederbieten op 26 oktober.

Meer info »

WORD VRIEND VAN

Om ervoor te zorgen dat activiteiten als Groningens Ontzet (28 augustus) en de Sinterklaasintocht in Groningen kunnen blijven bestaan zijn we op zoek naar vrienden, die deze initiatieven steunen. Draag jij Groningen een warm hart toe? Word dan vriend van Volksvermaken!

Gezinsvriend

Gezinsvriend worden tot wederopzegging, minimaal vier personen. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

minimaal € 37,50 per jaar

Persoonlijke vriend

Het Vriend-zijn wordt aangegaan voor onbepaalde tijd tot wederopzegging. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

€ 12,50 per jaar

Vriend voor het leven

Bent u ouder dan 50 jaar dan kunt u vriend voor het leven worden. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

€ 167,20 eenmalig