Intocht Sint Nicolaas

Intocht Sint Nicolaas

In 2019 komt Sint Nicolaas op zaterdag 16 november aan in Stad. Sinds 1947 organiseert Volksvermaken de intocht van Sint Nicolaas in de stad Groningen.

Illustratie: Hilda Groenesteyn

Lever je kleurplaat in!

Sint Nicolaas vindt het ieder jaar weer leuk om tekeningen en kleurplaten van kinderen te krijgen. Die kunnen tijdens de intocht aan de Pieten worden meegegeven. Kinderen die daar ook hun naam en adres op zetten, krijgen van Sinterklaas een persoonlijke ansichtkaart terug. De mooiste inzendingen zijn daarna ook te zien op deze website. Download en print deze kleurplaat, gemaakt is door Hilda Groenesteyn (www.studiohille.nl). Je mag natuurlijk ook zelf een mooie tekening maken.

Pakjesboot 12 Pakjesboot 12

Download de app!

Download de “Volksvermaken Groningen” app en volg de Sint! 
App via Google Play
App via App Store 

WORD VRIEND VAN

Om ervoor te zorgen dat activiteiten als Groningens Ontzet (28 augustus) en de Sinterklaasintocht in Groningen kunnen blijven bestaan zijn we op zoek naar vrienden, die deze initiatieven steunen. Draag jij Groningen een warm hart toe? Word dan vriend van Volksvermaken!

Gezinsvriend

Gezinsvriend worden tot wederopzegging, minimaal vier personen. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

minimaal € 37,50 per jaar

Persoonlijke vriend

Het Vriend-zijn wordt aangegaan voor onbepaalde tijd tot wederopzegging. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

€ 12,50 per jaar

Vriend voor het leven

Bent u ouder dan 50 jaar dan kunt u vriend voor het leven worden. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

€ 167,20 eenmalig