Bommen Berend Ballonnen

De Grote Markt of misschien je huis op 28 augustus vanuit de lucht zien? Na jaren zijn de luchtballonnen weer terug in ons programma! En jij kan meevaren in één van de ballonnen!

Meevaren in een ballon?

Op zondagavond 28 augustus kiezen – bij goed weer – diverse heteluchtballonnen het luchtruim vanaf de Drafbaan in het Stadspark van Groningen. Het is indrukwekkend om mee te varen en zelf vanuit de lucht in alle stilte Stad en Ommeland te bekijken! 

Wacht niet te lang en schrijf je nu in!

Wil je als passagier mee in 1 van de ballonnen? Geef je dan op vóór 23 augustus met een e-mail via secretariaat@volksvermakengroningen.nl. De kosten van de ballonvaart bedragen € 149 per persoon. Na aanmelding ontvang je een bevestiging en informatie over o.a. de betaling, tijden, locatie en de briefing. Natuurlijk word je na afloop vanaf de landingsplaats, tussen 21.00 en 22.00 uur, weer teruggebracht naar het Stadspark.

Wil je niet mee in de luchtballon maar wel aanwezig zijn?

Onder deskundige uitleg kan het publiek vanaf 18.00 uur genieten van het gereedmaken van de luchtballonnen voor de vaart. De luchtballonnen gaan achtereenvolgens vanaf 19.00 uur tot circa 20.00 uur opstijgen op het hiervoor ingerichte gedeelte van het terrein.  

De ingang van het terrein is aan de Concourslaan, ter hoogte van het gebouw van de Gasunie, waar ook geparkeerd kan worden.
Dit prachtige spektakel is gratis toegankelijk!