Kinderboekenmarkt

12.00 tot 16.00 uur

Heb je al je boeken of strips al tig keer gelezen en wil je ze wel verkopen? Zijn er boeken of strips die je altijd al had willen hebben? Op de Kinderboekenmarkt kan het allebei!

Op dinsdag 28 augustus kun je gratis en voor niets mee doen aan de Bommen Berend Kinderboekenmarkt! Op die dag vieren we Bommen Berend en er zijn dan heel veel mensen in de stad. Een perfecte gelegenheid om geld te verdienen met de verkoop van je oude boeken . Of om weer ’nieuwe’ te kopen!

De Kinderboekenmarkt duurt van 12 uur tot 16 uur. Je kunt inrichten vanaf 11 uur en je mag opruimen tot 17 uur.

De Kinderboekenmarkt is voor kinderen en jeugd in de leeftijd van 6 tot 16 jaar en is aan de Pottebakkersrijge, van de A-brug en tot aan de Westerhaven.

In de buurt zijn allerlei andere activiteiten. Van een ‘Bommen Berend Markt’ voor handelaren in strips, elpees en oude boeken tot een kleine kermis op de Westerhaven.

Meedoen aan de Kinderboekenmarkt kost je niets en bovendien bieden we je een halve marktkraam aan. Wel moet je je inschrijven door op een formulier je naam, je leeftijd, een e-mailadres en je telefoonnummer in te vullen. Je krijgt dan nog bericht over of je mee kunt doen! Geef je zo snel mogelijk op want vol is vol! Als je samen met een vriendje wilt komen dan kun je een kraam delen!

Een marktkraam is vier meter lang en 1 meter breed; een halve kraam is dus twee meter lang. Alle kramen zijn voorzien van een dakje en van een achterzeil (mocht het regenachtig weer zijn). Je moet zelf stoelen, kleedjes (voor onder de boeken) en andere dingen meenemen.

Doe je best om je kraam zo mooi mogelijk te maken!

Geef je op voor de Kinderboekenmarkt door een inschrijfformulier aan te vragen via het mailadres info@bergerendevries.nl Wees er snel bij!