Sint Martinus Lampionnenoptocht

Meer info
Sint Martinusdagen

Sint Martinusdagen

Tijdens de Sint Martinusdagen (7-11 november) vindt er een nieuwe editie van Sint Martinus 'Pronkjewailn' plaats en wordt een lampionnenoptocht van de Nieuwe Kerk naar de Martinikerk georganiseerd.

Meer info »
Bommen Berend app

Bommen Berend app

Bekijk het actuele programma van onze activiteiten via de Bommen Berend app. Te downloaden in de App- en Google Play store. 

Meer info »
27 & 28 augustus

27 & 28 augustus

Feest in Stad, 27 & 28 augustus
een programma voor alle leeftijden
voor Stadjers, Ommelanders en bezoekers van de Stad.

Het programma »

WORD VRIEND VAN

Om ervoor te zorgen dat activiteiten als Groningens Ontzet (28 augustus) en de Sinterklaasintocht in Groningen kunnen blijven bestaan zijn we op zoek naar vrienden, die deze initiatieven steunen. Draag jij Groningen een warm hart toe? Word dan vriend van Volksvermaken!

Gezinsvriend

Gezinsvriend worden tot wederopzegging, minimaal vier personen. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

minimaal € 37,50 per jaar

Persoonlijke vriend

Het Vriend-zijn wordt aangegaan voor onbepaalde tijd tot wederopzegging. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

€ 12,50 per jaar

Vriend voor het leven

Bent u ouder dan 50 jaar dan kunt u vriend voor het leven worden. U schuift indien gewenst aan voor de Groote Maaltijd en u ontvangt de nieuwsbrief met het programma.

€ 167,20 eenmalig